Vind een accu oplossing

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accu

Bent u op zoek naar een vervangende accu voor uw machine, voertuig of andere toepassing? Vul het formulier hieronder dan (zo compleet mogelijk) in en wij kijken graag met u mee.

Elvolt is een onafhankelijke leverancier van accu oplossingen, dat houdt in dat we niet merk gebonden zijn en dus altijd een eerlijk en juist advies geven. Door de samenwerking die we hebben met onze producenten bieden we u als klant alleen de beste oplossingen aan.

Voor ons is duurzaamheid ook van groot belang, we nemen dan ook graag uw oude accu in bij levering van de nieuwe accu. U betaalt geen extra kosten voor deze service, u kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw oude accu te recyclen.

Wilt u liever gewoon even contact met één van onze medewerkers? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem, wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00.

veegmachine Trekker truck hoogwerker auto alarm
veegmachine
Stap 1.

Accu Gegevens


Voer hier bij voorkeur zoveel mogelijk details in van de accu die u zoekt. Het is voor ons van belang de afmetingen van de gezochte accu te weten om een goede aanbeveling te kunnen doen. U kunt er ook voor kiezen om in de volgende stap een foto van de huidige accu bij te sluiten.


De positie van de plus pool waarbij de polen naar u toe zijn gericht.
Stap 2.

Foto van oude accu


In deze stap kunt u eventueel een foto bijvoegen van de accu die u zoekt, het is hierbij van belang dat u een foto neemt waarbij de accu polen naar u toe gericht zijn.

Stap 3.

Uw (Bedrijfs)Gegevens


We vragen u vriendelijk om alle onderstaande gegevens in te vullen, dit helpt ons u goed te bereiken en zo nodig nog aanvullend contact te hebben over uw aanvraag.

Houdt er rekening mee dat Elvolt uitsluitend aan bedrijven levert, we kunnen geen particuliere aanvragen in behandeling nemen.

Uw oude accu mag niet zomaar bij het afval maar moet op een verantwoorde manier worden afgevoerd en verwerkt.Wij nemen dan ook uw oude accu retour en werken hiervoor samen met erkende verwerkers en recyclers. Hierdoor hebt u de zekerheid dat uw oude accu door recycling grotendeels weer hergebruikt wordt en zo het milieu niet belast.

Help Icoon

We helpen u graag

Heeft u advies nodig over onze producten of wilt u graag aanvullende informatie? We helpen u graag!
Levering Icoon

levering uit eigen magazijn

Wij hebben een grote eigen voorraad en snelle toevoer vanuit onze leveranciers, bezorgen doen we met onze eigen auto's.
Prijs Icoon

Prijs kwaliteit

Het beste product voor de beste prijs, wij vinden het belangrijk dat producten goed en betaalbaar zijn.
12V Back-up Accu Tesla
12V Back-up Accu Tesla

Elke EV is uitgerust met een 12V boordaccu. Deze accu speelt een cruciale rol in de werking van boordsystemen en dient tevens als back-up voor de systemen van het voertuig.

Lees meer
Wij vonden een oplossing
Wij vonden een oplossing

Specifieke accu oplossing nodig? Elvolt geeft productadvies op maat, we denken graag mee over de mogelijkheden. Een voorbeeld is dat van een camperbedrijf die we onlangs hielpen.

Lees meer