Elvolt Nieuws

Het laatste nieuws op gebied van accu techniek en energieopslag

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening en nieuwe accu technieken of toepassingen in de duurzame energie. We blijven continu bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren.

U kunt ons ook volgen op onze socialmediakanalen, hier delen we nieuwigheden en innovaties in de industrie. Op onze socialmediakanalen kunt u ook terecht om in contact met ons te komen indien u graag middels deze wegen contact heeft.

Heeft u vragen naar aanleiding van onze artikelen laat het dan gerust weten!

veegmachine Trekker truck hoogwerker auto alarm
veegmachine

12V Back-up Accu TeslaLees meer
12V Back-up Accu Tesla Elke EV is uitgerust met een 12V boordaccu. Deze accu speelt een cruciale rol in de werking van boordsystemen en dient tevens als back-up voor de systemen van het voertuig.

Wij vonden een oplossingLees meer
Wij vonden een oplossing Specifieke accu oplossing nodig? Elvolt geeft productadvies op maat, we denken graag mee over de mogelijkheden. Een voorbeeld is dat van een camperbedrijf die we onlangs hielpen.

Rechtstreekse levering en korte lijnen.Lees meer
Rechtstreekse levering en korte lijnen. Voor Elvolt is het belangrijk om een directe lijn met haar leveranciers te hebben om zo adequaat te kunnen inspelen op vragen vanuit klanten en marktontwikkelingen.

Uitbreiding van het Duracell assortimentLees meer
Uitbreiding van het Duracell assortiment Elvolt breidt assortiment uit met producten van Duracell. Duracell, bekend van het roze konijntje en van de kwalitatief goede accu producten, is vanaf nu via Elvolt leverbaar.

Elvolt houdt de spanning erin!Lees meer
Elvolt houdt de spanning erin! Elvolt is de nieuwe naam van de elektrificatie en energieopslag tak van Ellenbroek Automotive. Ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring in de automotive en accu sector.

Zoek en vind

Een accu voor elke toepassing

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accu voor elke toepassing. Ons assortiment is breed en wij leveren uit eigen voorraad, er is voor elke toepassing een oplossing binnen handbereik.

Met onze accu zoeker kunt u snel en gemakkelijk een passend product vinden. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om advies te geven over een geschikte oplossing.

Accu zoeker
Help Icoon

We helpen u graag

Heeft u advies nodig over onze producten of wilt u graag aanvullende informatie? We helpen u graag!
Levering Icoon

levering uit eigen magazijn

Wij hebben een grote eigen voorraad en snelle toevoer vanuit onze leveranciers, bezorgen doen we met onze eigen auto's.
Prijs Icoon

Prijs kwaliteit

Het beste product voor de beste prijs, wij vinden het belangrijk dat producten goed en betaalbaar zijn.